Smoothfox

Helgkurs i Smoothfox är tyvärr INSTÄLLD

Grund

Smoothfox är en dansstil och filosofi för att göra oss till starkare, bättre och mer stabila dansare. Mekanik och teknik är hämtad från Ballroom-danserna och anpassade för att fungera på det sociala dansgolvet. Här går vi igenom grunderna och filosofin bakom Smoothfox. Varför vi gör på det sätt vi gör och hur vi kan applicera detta i vår egen dansUnder helgen arbetar vi med dom absoluta grunderna och ledorden i SmoothFox. Connection, Posture och Movement. Vi kommer att använda detta i de figurer/actions vi går igenom under helgen.

Förutom dom tre ledorden kommer vi att arbeta mycket med ditt eget ansvar i dansen.

Lördag-söndag 7-8 oktober kl 10.00-15.00, lunchpaus 12.00-13.00.

Kostnad: 495 kr/person. Medlemskap krävs ej.


Fortsättning

Smoothfox är en dansstil och filosofi för att göra oss till starkare, bättre och mer stabila dansare. Mekanik och teknik är hämtad från Ballroom-danserna och anpassade för att fungera på det sociala dansgolvet. Den här helgen arbetar vi vidare med actions, teknik och mekanik.

Tekniken förklarar vad vi gör. Mekaniken beskriver hur vi tar oss igenom det vi gör. Vi jobbar på att få känsla för dansen genom att bli medvetna om vår egen roll. Vi kombinerar fler actions till figurer och den här helgen kommer att utmana även den erfarna dansaren.

Lördag-söndag 18-19 november kl 10.00-15.00, lunchpaus 12.00-13.00.

Kostnad: 495 kr/person. Medlemskap krävs ej.